Één beeld zegt meer dan 1000 woorden; dit was HVE 2024

Het centrale thema van het Health Valley Event 2024 was de Transitie in Healthcare: het streven naar goede, betaalbare gezondheidszorg, zowel nu als in de toekomst. 

Enkele feiten

Health Valley had dit jaar 650 bezoekers die in Nijmegen aanwezig waren. In totaal waren er 22 sessies met totaal bijna 70 sprekers. Op de beursvloer waren er 50 exposanten die hun nieuwste zorginnovaties demonstreerden. Ook kon je jou match vinden in één van de meer dan 100 matchmaking meetings. 

Filmpjes en lied Health Valley Event

Speciaal voor het Health Valley Event schreef Collin Hoeve een prachtig lied waarin hij perfect de essentie van transitie in de zorg weet te raken. Zijn muziek biedt een diepgaande kijk op de innovaties en veranderingen binnen de gezondheidszorg. Laat je inspireren door de toekomstvisie die tijdens dit evenement werd gepresenteerd!

Bekijk de Aftermovie van Health Valley 2024 om een impressie te krijgen van de dag. Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen, laat je inspireren door mooie voorbeelden. Tijdens Health Valley konden we samen werken aan de transitie naar toekomstbestendige zorg.

Bekijk ook de reportage die RN7 heeft gemaakt en uitgezonden.

Één beeld zegt meer dan 1000 woorden

HVE

Één beeld zegt meer dan 1000 woorden; dit was HVE 2024

‹ News overview